Spring til indhold

Find din nye seng på Black Friday

Black Friday er en mulighed for at spare rigtig mange penge. står du og skal have en ny seng, så kan du benytte dig af et Black Friday sengetilbud, og virkelig spare mange penge på en kvalitetsseng.

Hvad er Black Friday?

Det kommer fra USA, men har bredt sig til Europa og Danmark. Black Friday kaldes fredagen efter Thanksgiving fejres, og er blevet dagen, hvor butikkerne kommer med nogle virkelig gode tilbud på deres var. Det er i mange lande den travleste indkøbsdag, og er vokset i Danmark siden nogle butikker indførte det i 2013. Mange har fået øjnene op for at der kan spares penge.

Få VIP adgang til sengetilbud

Skal du have ny seng, skal du slå til på Black Friday. Hos webshoppen Bedre Nætter har du mulighed for at sikre dig en ny seng til fantastisk pris på Black Friday den 19. november. Det kan du som VIP medlem i shoppen. Så får du adgang til at købe fire timer før alle andre. Det er vilde, men dog begrænset antal tilbud, du kan benytte. Og du får oveni adgang til en række andre fordele og i øvrigt gratis gaver som VIP medlem hos Bedre Nætter. Du får et medlemsskab med store fordele.

Spar rigtig mange penge

Det er virkelig nogle fantastiske tilbud, du kan få til Black Friday hos Bedre Nætter. Du kan spare mere end 10.000 kroner på en række af de unikke tilbud., shoppen tilbyder og der er mulighed for både elevationssenge, kontinentalsenge og boksmadrasser samt flere andre senge. Du skal dog være hurtig, for det er begrænset tilbud og kun så længe de er på lager.

Om Bedre Nætter

Vores søvn er ekstrem vigtigt for at mennesker kan fungere. Det er umuligt at være effektiv og være den du gerne vil være uden søvn. Både privat og i dit erhvervsliv. Og det skal være god søvn, hvilket kræver en god seng. Det ved de hos Bedre Nætter. En online sengeshop, der blev startet i 2013 og har haft stor succes. De har sparet pengene til showrooms og fysiske butikker, og kan dermed levere senge af den bedste kvalitet til meget lave priser. Det er ganske enkelt via Bedre Nætter du kan få styr på din søvn og det til meget billige priser.