Spring til indhold

Først skind – nu tørklæder

Som sagt var det fascinationen af åleskinds-produkter der fik drømmen til at gå i opfyldelse for Lis Beck og Anna Söndergaard. En rejse til Korea viste sig altså at blive utrolig givtig; både på oplevelsesplan og forretningsmæssigt. I Korea bliver åleskind forbundet med held, hvorfor der selvsagt er et stort marked for produkter i dette materiale. At Beck Söndergaards første kollektion primært bestod af netop åleskinds-accessoirers er altså ingen tilfældighed.

Firmaet BeckSøndergaard opererer ikke kun i Danmark den dag i dag; tværtimod har man udvidet til mange europæiske markeder og lande uden for EU. Derfor beskæftiger man også hele 7 medarbejdere på hovedkontoret i Hellerup, ligesom man har flere udenlandske agenter til at stå for salget i udlandet. Dette er et vidnesbyrd om, hvor eftertragtede de to danske designeres accessoirers er.

Beck Söndergaard – find dit næste tørklæde
Det er især indenfor tørklæder at det danske firma har formået at slå igennem. Hele succesen startede med netop tørklæder, og selv den dag i dag har man ikke et enormt mangfoldigt produktsortiment, da man tværtimod stadig fokusere meget på tørklæder. Der er dog kommet andre produkter til, heriblandt tasker, men nogen hovedrolle spiller disse produkter ikke (endnu).

Som sagt er tørklæderne fra Beck Söndergaard dog meget populære, hvilket skyldes det farverige design og tørklædernes evne til at matche alle stilarter. Man kan altid pifte sit look lidt ekstra op med et tørklæde, uden at det overskygger ens ’normale’ beklædning. Derfor har BeckSøndergaard ramt et utrolig stort segment af kvinder, som søger unikke og farverige accessoirers som kan fås hos chopin modetøj.

Brugen af førsteklasses materiale har også været en stor grund til succesen; åleskind er således blot én af mange forskellige lækre kvalitetsmaterialer. Læder har også fået en større rolle, dog primært indenfor taske-produceringen, men ikke desto mindre viser dette Beck Söndergaards evne til at forny sig og tænke kreativt. Det næste er måske sko og sneakers.