Spring til indhold

Guide: Få flere penge mellem hænderne i hverdagen

Alle mennesker er forskellige når det kommer til økonomi. Nogle er bare langt bedre til at lægge penge til side hver måned, hvor det kan være en stor kamp for andre. Og det kan der selvfølgelig være mange grunde til. Det kan være, at der er mange udgifter, men det kan også være fordi man måske bruger lidt for mange penge på diverse ting, som man måske alligevel ikke har behov for. Her i artiklen vil du kunne finde nogle tips og trick til måder, hvorpå man måske kan spare lidt i hverdagen.  

Hvordan ser økonomien ud? 

Det er det første sted at kigge. Nogle mennesker undgår måske helt at tjekke deres posteringer, fordi de måske godt ved der blev brugt lidt for mange penge. Men ved at tjekke op på, hvor pengene går til, er det også nemmere at finde ud af, hvor man skal lave ændringer. Hvis det er nemmere for dig, kan det måske være en idé at printe den seneste måneder eller måneders posteringer ud. Så kan du regne sammen, hvor meget du har brugt på forskellige ting. Det kan være, at du lige pludselig finder ud af, at der måske er meget at spare ved at skære ned på noget bestemt.  

En alternativ løsning 

Hvis der er noget som du gerne vil spare op til, men det måske kniber med tiden til det inden, at du skal have fat i det som du ønsker, så findes der en andre løsning. Det kunne for eksempel være et lån. Dog bør du gennemtænke om det nu er helt relevant for dig indenfor du tager beslutningen. På jubii.dk/tjenester/laan/kviklaaan/, kan du læse meget mere om nogle af de muligheder, som findes indenfor kviklån og sammenligne flere udbydere.  

Hverdagen sparerråd 

Der er så mange ting, man faktisk kan gøre i hverdagen i forhold til at spare penge. En af de mere simple ting, er at bruge lidt tid på at finde gode tilbud på dagligvarer. I stedet for at smutte til købmanden og handle det, som du mangler, kan du med fordel købe stort ind færre gange ugentligt og endda på tilbud. I hverdagen kan du skam også spare penge ved at tænke over dit vand, varme og elforbrug. Det er ofte blot små ændringer, som man skal foretage sig, men faktisk kan det gå hen og betyde en hel del på længere sigt.