Spring til indhold

Hip hurra det er fødselsdag

Det er en af årets store begivenheder, når der skal fejres fødselsdag i familien. Der bliver budt på alt fra kaffe og kage til det helt store kolde bord. For en fødselsdag skal fejres med at fra godt at spise, til gave bord og og selvfølgelig en fødselsdagssang og lidt underholdning.

Det er altid når invitationerne er sendt ud og tilbagemeldingerne kommer at den endelige planlægning skal begynde. Der skal købes gave og uanset om det er en dreng på tre eller en pige på 27 – så er det ofte ret svært at finde en gave til hende. Men fortvivl ikke og forfald heller ikke til de helt nemme løsninger som en kuvert med et velafstemt beløb i kontanter. Find den personlige gave og stå ved ansvaret for at finde noget godt. Det betyder noget.

Fest og farver skal der til

Rammen om en god fødselsdag

Er det de små der skal holde fødselsdag er det nemt at skabe en god ramme. For udover gave skal der dækkes bord og pyntes op. En af de evigt populære ting er balloner. Nogle foretrækker at puste dem op selv, men det er virkelig en fed feature med helium til balloner. Den måde balloner svæver oppe i loftet og trodser tyngdekraften vil altid fascinere de små børn.

Sang og underholdning

Der skal naturligvis synges fødselsdagssange. Der skal åbnes gaver og så kan man tænke i god og sjov underholdning til fødselsdag. Du kan for eksempel lave små ballondyr og ballonmænd. Du kan lege ballondans eller stopdans. Der er også mulighed for at spille og lave konkurrencer på wii eller i gården. Ja det er kun fantasien der sætter grænser.