Spring til indhold

Ludomani behandling kan åbne nye døre

ANNONCE 

Når du står midt i en afhængighed af pengespil, så kan det måske virke uoverskueligt, hvordan du skal komme ud af den. Heldigvis er det muligt at blive fri for din spilletrang. Der er nemlig andre i samme situation som dig, som har lært at styre og kontrollere lysten til pengespil gennem behandling.

Værd at vide om ludomani behandling 

Du kan få gratis ludomani behandling

Når det kommer til ludomani behandling, er der utrolig god hjælp at hente, og du kan endda finde gratis behandlingstilbud. Du skal derfor heller ikke bekymre dig om dyre psykologtimer, eller hvor mange sessioner du har råd til. I stedet kan du tage dig den tid, der er brug for, indtil du har fået bugt med ludomanien.

Før du starter i behandling, er et første vigtigt skridt, at du også selv er indstillet på at ville have hjælp, og at du har en reel udfordring med pengespil. Hvis dette er udgangspunktet, vil der være mere plads til at komme ind til kernen af din afhængighed – og der vil være mere tid til at hjælpe dig videre. 

Få redskaber til at håndtere din spilletrang

Det gode ved ludomani behandling er, at der kan arbejdes med de mange ting, der har været med til at fastholde din afhængighed. Når vi snakker om ludomani, så er det nemlig en afhængighed, der kan sammenlignes med afhængighed af stoffer, alkohol m.m. Derfor er det også nødvendigt at se mere på, hvorfor din spilafhængighed har udviklet sig. Du kan have behov for hjælp til at håndtere svære følelser og selvfølgelig strategier til, hvordan du kan styre til spilletrang.  

Som du måske kan fornemme, så kan ludomani behandling være med til at åbne mange nye døre for dig, så du kan leve et liv, hvor du er fri af din spilafhængighed. Selvom det naturligvis kan kræve en god håndfuld sessioner ved en psykolog, så kan det være rigtig godt givet ud, at du investerer tid til et behandlingsforløb. 

Du kan vælge forskellige behandlinger

En af fordelene ved ludomani behandling er, at du kan få hjælp på forskellige måder. Du kan både komme i et forløb, hvor du fysisk kommer ind til en psykolog og får behandling. Derudover kan du også vælge internetbehandling, hvis det er noget, du er mere tryg ved. Selvom du vælger internetbehandling er det dog et must, at du samtidig kommer i dialog med en psykolog enten over telefonen eller over et videoopkald. Internetbehandling kan dog være mindst lige så effektiv en behandling, som andre måder at behandle ludomani på.