Spring til indhold

Sådan bliver du investor

Måske det er svært at forestille dig selv som en investor, for du er ikke lige til jakkesæt og mappe som armforlængelse. Men en investor er ikke en investor pga. jakkesættet. En investor er ganske enkelt en person, der ønsker at se sine penge vokse.

Du kan også blive investor

Hvem vil ikke gerne se ens formue vokse sig større? Det behøver ikke at være en kæmpe kiste med guld du har stående, men har du en sum penge som du gerne vil se vokse sig større fremfor at se dem skrumpe pga. diverse negative renter og gebyrer, så er du godt på vej til at blive investor.

Det lyder måske svært i første omgang, men det behøver det slet ikke at være. Du kan få en hurtig overblik over, hvordan du bliver investor bl.a. ved at læse med hos POV International.

Investering med afkast for øje

Der findes mange måde at blive investor. Som det ligger i ordet, så betyder det egentlig bare at du investerer i noget. Man kan også investere sin tid i noget ligesom penge er en mulighed.

Når man investerer, er det det samme som at sige at man lægger noget af sin egen værdi i noget, fordi man ved at det vil give en form for et afkast senere.