Spring til indhold

Sådan får du dit drømmeresultat hos frisøren

For nogen er det at gå til frisør knyttet til en række nervøsitet, fordi man ikke ved om det bliver helt som man havde forestillet sig. Den gode nyhed er, at der er rigtig meget du selv kan gøre, for at undgå at gå grædende hjem fra dit frisørbesøg. Her kan du læse mere om, hvordan du kan få dit drømmeresultatet hos frisøren.  

Referencer er vigtigt 

Du skal først og fremmest sørge for, at der er god kommunikation mellem dig og din frisør og at I er på bølgelængde. Hvis du kommer med en masse referencer som frisøren ikke kender til, så siger det sig selv at du nok ikke får helt det resultat du måske havde håbet på. Derfor er det ikke ligegyldigt, hvad for en frisør du vælger. Det kan for eksempel være en god ide at se nærmere på frisør århus, og finde en god og erfaren frisør der forstår dig.  

Selv hvis du er hos en frisør, der du ikke tænker at I umiddelbart har samme smag, så betyder det ikke at du ikke kan få det resultat du drømmer om. De fleste frisører er meget alsidige, men det er alligevel vigtigt at man kan finde ud af at formidle, hvad det er man vil have. Derfor kan man tage billeder med som referencer. Det er en nem, utvetydig og visuel måde at vise, hvad det er man i virkeligheden vil have.  

Tilpas til, hvad der vil se godt ud på dig  

Når din frisør ser et billede, så vil han eller hun måske sige noget om, hvordan det kan overføres til dig. Den kendis du har taget billede med af, kan have en helt anden ansigtsform, helt andre farver og forudsætninger end dig, og derfor kan det tit være urealistisk og tænke, at det vil se ud på præcis samme måde. Dermed skal man igen kommunikere med din frisør, og benytte sig af hans eller hendes ekspertise om, hvordan det du ønsker kan oversættes til noget der rent faktisk vil se godt ud på dig.  

Det mange gør forkert, er nemlig at insistere på at få noget som nogen andre har, uden at tænke over, hvordan det vil se ud på en. Det er ikke sådan man får sit drømmeresultat. Det gør man gennem at tage de rette referencer med, have en klar ide om hvad man ønsker og så i sidste ende være villig til og modtagelig for at tilpasse det man ønsker, til noget der vil fungere på en.