Spring til indhold

Sådan sparer du penge i weekenderne

Er dine weekender typisk fyldt med planer, som altid bliver en dyr fornøjelse. Når weekenden melder sin ankomst, er det ikke unormalt, at mange mennesker gerne vil forkæle dem selv. Også hvis det koster en del penge. God mad, sociale arrangementer og oplevelser sker måske typisk kun på denne tid af ugen. Men er budgettet lidt stramt, og skal man spare penge op, så er det måske relevant at finde alternative i eksempelvis weekenderne. Læs med her.  

Flyt hyggen hjem til dig 

I stedet for at tage ud at spise på en restaurant eller cafe, kan du eventuelt også invitere dine venner hjem til dig i stedet. I kan jo alle smide lidt penge i til mad, og så kan du alene, eller sammen med dine venner lave lækker mad sammen. Der kan være en hel del penge at spare der.  

Movie night at home 

En anden mulighed i forhold til socialt samvær med dine venner, kunne være at holde en film-aften hjemme ved en af jer. I kunne eventuelt låne en projekter og et lærred, hvis ingen af jer har disse ting. Sæt et film-maraton på og spis jer mætte i masser af snacks. Dette er et glimrende alternativ til biografen. Og så er der jo også penge at spare på eksempelvis popcornene.  

Lær at sige ’nej 

Hvis du har svært ved at sige nej til arrangementer og planer, så er det altså en god evne at lære. For, hvis man realt ikke har penge eller lysten til at tage ud, så er det nok mere fornuftigt at blive derhjemme. Nogle gange, kan det også være godt at trække sig tilbage fra samfundet og bare hygge alene. Har du en hund, kan du jo forkæle den med et hjortegevir, og dig selv med et lækkert måltid for én.