Spring til indhold

Træn derhjemme med en pull up bar

Vi ved godt alle sammen, at vi får det godt af at træne – det er sundt for både kroppen og humøret. Alligevel kan det være svært at tage sig sammen til at pakke sportstasken. Med en pull up bar til hjemmetræning er du af med det problem! 

En pull up bar til hjemmetræningen kan være løsningen på et problem, som mange døjer med. Vi ved udmærket godt, at det vil være gavnligt for os at træne. Problemet er bare, at vi ikke kan tage os sammen til at komme ned i fitness-centeret and get the job done

Hjemmetræning med pull up bar 

Hjemmetræning kan heldigvis være løsningen, og med en pull up bar bliver det bare ikke meget nemmere. Med en pull up bar til pull up træning kan du træne flere gange om dagen, og det behøver ikke at være mere end et par minutter af gangen. 

Fx kan du lave en pull up bar væg, hvor du hænger din stang til pull ups. Du kan også hænge den i loftet eller i dørkarmen. Hvis du hænger den et sted, hvor du ofte går forbi, vil du hurtigt komme i form, næsten helt uden at bemærke det. Det er nemlig svært at gå forbi en pull up bar uden lige at tage et par løft! 

Flytbart pull up stativ 

En anden smart løsning til pull up træning er et pull up stativ. Både stativ og stang kan købes billigt hos Nettofitness, så prisen burde ikke være noget problem. Fordelen ved et pull up stativ, selvom det fylder lidt mere end stangen, er at du kan flytte det rundt. 

Hvis du føler for at træne i haven den ene dag, kan du gøre det, og hvis du føler for at træne i stuen den næste, kan du gøre det. Det er også nemt at flytte rundt på pull up stativet, når du skal gøre rent, hvis du vil flytte rundt på møblerne, eller du får gæster.